Yemek menülerimiz Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi diyetisyenleri kontrolünde; öğle yemeğimiz üniversitemizin sosyal tesislerinde, sabah ve ikindi kahvaltımız mutfağımızda özenle hijyen koşullarına dikkat edilerek hazırlanmaktadır. Kullanılan süt ve süt ürünleri Üniversitemiz Fakültesi Biga Meslek Yüksek Okulu Süt ve Ürünleri Teknolojisi tarafından gelmektedir.
Okulda Yapılan Çaylarımızın İçeriği:
Elma Çayı: Kabuk tarçın, ıhlamur, elma
Zencefil Çayı: Limon, zencefil, ıhlamur
Kuşburnu Çayı: Kuşburnu, kabuk tarçın
Çocuk Çayı: Ayva, elma, ıhlamur, kabuk tarçın
"Çaylarımızın içeriğinde şeker kullanılmamaktadır."
Kompostolarımız:
Kuru üzüm kompostosu: kurum üzüm, limon, karanfil
Mürdüm eriği kompostosu: mürdüm eriği
Ayva kompostusu: ayva, karanfil
Aylık yemek menüsünü indirmek için tıklayınız..
Öğünlerin resimleri için facebook adresimizi ziyaret edebilirsiniz.