Beslenme Programı


Yemek menülerimiz Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi diyetisyenleri kontrolünde; öğle yemeğimiz üniversitemizin sosyal tesislerinde, sabah ve ikindi kahvaltımız mutfağımızda özenle hijyen koşullarına dikkat edilerek hazırlanmaktadır.  Kullanılan süt ve süt ürünleri Üniversitemiz Fakültesi Biga Meslek Yüksek Okulu Süt ve Ürünleri Teknolojisi tarafından gelmektedir. 

Okulda Yapılan Çaylarımızın İçeriği:

Elma Çayı: Kabuk tarçın, ıhlamur, elma

Zencefil Çayı: Limon, zencefil, ıhlamur

Kuşburnu Çayı: Kuşburnu, kabuk tarçın

Çocuk Çayı: Ayva, elma, ıhlamur, kabuk tarçın

"Çaylarımızın içeriğinde şeker kullanılmamaktadır."

Kompostolarımız: 

Kuru üzüm kompostosu: kurum üzüm, limon, karanfil

Mürdüm eriği kompostosu: mürdüm eriği 

Ayva kompostusu: ayva, karanfil

Aylık yemek menüsünü indirmek için tıklayınız..

Öğünlerin resimleri için facebook adresimizi ziyaret edebilirsiniz.